Fransk Toast Grillad Ost Med Mascarpone, Nutella och Jordgubbar

Denna challahbröd franska toastsmörgås fylls med krämig mascarponeost, läckra hasselnötmutella och färska mogna jordgubbar och måste definitivt göras för en speciell någons frukost i sängen.

För att se detta recept eller för att se steg-för-steg fotografier, besök den ursprungliga blogginlägget på GrilledCheeseSocial.com rätt [HÄR].

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att blanda din franska toastbitar. Kombinera de ovannämnda ingredienserna i en medelstor skål och vispa tills smeten var jämn. Avsätta.
  2. Ta en hjärtformad cookie cutter och skär ut 3 1 "breda hjärtan. I en stor stekpanna smält smör och vrid värmen till medium.
  3. Dunk hjärtat formad challah bröd i french toast smet snabbt och placera brödet i stekpanna. Låt dem laga mat i några minuter på varje sida tills den franska toastfilmen börjar bli ljusbrun och börjar bli halvkrympig. När de är färdiga ta bort från värme och lägg åt sidan.
  1. På ett hjärta, smör på 1 matsked mascarpone, lägg sedan jordgubbarna. På nästa hjärta, smutta på 1 matsked nutella och placera det stycket, nutella sida ner ovanpå jordgubbarna.
  2. Lägg till mer mascarpone och ett annat lager jordgubbar och upprepa tills stapeln är klar. Topp med en jättepressning av vispad grädde och en dammning av kanel om du är i det.