Million Dollar Fudge

Detta recept behöver lite omsorg. Det behöver städas hela tiden, och jag menar ständigt, medan sockret och grädden kokar. Socker och grädde brinner mycket lätt när de lagar mat. Men om du gör det, har du några av de bästa fudgen du någonsin har ätit.

Denna fudge är slät med en liten kornighet, som allt lämpligt fudge borde vara. Idén om ett helt slät fudge är verkligen en missnöje. Candy smälter bokstavligen i munnen när du äter den. Det är mycket bättre än andra fudge recept, även om Easiest Fudge i världen ger det en löpning för sina pengar. Det är nästan lika bra som gammaldags kokt Fudge, vilket är standarden mot vilken jag jämför alla fudge recept.

Följ anvisningarna noga och du kommer att lyckas. Detta recept ger massor av fudge; Jag skulle uppskatta att pannan väger ca sex pund. Var därför försiktig lyft den!

Denna fudge är idealisk att ge för semestern, eller att erbjuda som en godisväska som gästerna lämnar. Det är också underbart som en del av en semesterkakfack eller bara att erbjuda som mellanmål under semesterperioden.

Vad du behöver

Hur man gör det

Smör en 13 "x 9" panna och sätt den åt sidan.

I en tung kastrull, kombinera socker och ljuskräm. Koka upp denna blandning, omrör hela tiden - och jag menar CONSTANTLY - med en trådvisp. Denna blandning brinner mycket lätt.

Du kanske märker lite bruna bitar som börjar flyta i blandningen - det är okej. Så länge bitarna inte är svarta, blir du bra. Bara rör hårdare!

När blandningen kokar, koka den i 10 minuter, omrör, ja, ständigt, med en trådvisp.

Medan blandningen kokar (eller gör det själv innan du själv) har du någon annan placera smöret, mjölkchokladflis, halvkaka chokladflis, hackad osötad choklad, vanilj och nötter i en stor skål.

När sockerblandningen har kokat i 10 minuter, häll den i den stora skålen över de övriga ingredienserna. Skrapa inte pannan.

Slå och blanda fudgen tills blandningen är smält och slät. Häll fudgen i den beredda pannan, sprida den efter behov så att den fyller pannan och låt den svalna helt på ett trådstativ. Täck fudgen och låt sitta i 8 timmar innan du skär. Förvara, tätt täckt, vid rumstemperatur.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 281
Totalt fett 16 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 22 mg
Natrium 7 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)