Mango Marshmallows

Detta Mango Marshmallows recept ger mjuka, lätta marshmallows spränger med levande mango smak. De är en stor förändring från traditionella vaniljskräftor, och du kan njuta av dem vanliga, doppa dem i choklad eller använd dem för s'mores!

Detta recept kräver mango puree. Du kan använda färska mangopuréer i en mixer eller matberedare, eller för bekvämlighet kan du använda fryst mango puree. Om du använder den frysta mango, var noga med att den tinas och vid rumstemperatur innan du använder den i receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 9x13 "pan genom att föra den med aluminiumfolie och spraya folien med nonstick matlagningsspray. Kombinera det pulveriserade sockret och majsstärkelsen i en liten skål och sprut försiktigt botten och sidorna av den tillagade pannan med socker / stärkelseblandningen. Sätt tillbaka det återstående sockret och stärkelsen för senare användning.

2. Placera ½ kopp kallt vatten i skålen av en stor stativblandare som är utrustad med whisk attachment.

Stänk gelatin på toppen av vattnet och rör om för att fördela gelatin. Låt det stå medan du förbereder sockersirapen.

3. I en liten kastrull över medium värme, kombinera granulatssockret, majssirap, salt och ½ kopp vatten. Rör om tills sockret löses och sätt sedan in en godtermometer. Koka, utan omrörning, tills blandningen når 245 grader.

4. Ta bort pannan från värmen när den når 245 grader. Vrid mixern till låg, och medan mixern kör, häll den varma sirapen långsamt i mixerskålen över gelatin. Var försiktig, eftersom sirapen är extremt het. Om du har en stor (minst 3 kopp) flytande mätbägare med en tapp kan du överföra den varma sirapen till bägaren innan den hälls för att underlätta det.

5. Gradvis öka mixerns hastighet till hög. Fortsätt att slå marshmallow tills den har tredubblats i volym och är extremt blank och tjock. Denna process tar cirka 15 minuter. Du kan säga att det är gjort när du stoppar mixern och lyfter upp pjäsen, och marshmallowen dröjer långsamt ner i skålen i en tjock, blank ström.

6. När marshmallow är färdig, tillsätt rumstemperatur mango puree och fortsätt blanda tills den är helt införlivad. Om så önskas kan du lägga till matfärg för att göra marshmallowsna mer levande. Jag rekommenderar att du börjar med flera droppar gul färgning, och när det är ungefär den intensitet du vill ha, lägg till en droppe eller två i röd färg för att göra den ljus orange.

7. Efter att puréen och färgen är införlivad, häll marshmallow i den beredda pannan och släta toppen.

Låt det sitta och fastna vid rumstemperatur i minst 8 timmar eller över natten.

8. Täck din arbetsstation med vaxat papper för att skydda det och spruta ytan med den reserverade socker / stärkelseblandningen. Stänk toppen av marshmallow med socker / stärkelse beläggning, och vänd marshmallow ansiktet ner på den beredda ytan.

9. Skölj försiktigt folien från marshmallow och damm toppen av marshmallow med mer socker / stärkelse. Spraya en stor slätbladig kniv med nonstick matlagningsspray och belägg båda sidorna med beläggningspulvret. Skär marshmallow in i rutor, belägga knivbladet med socker / stärkelse efter behov. Rulla marshmallows skärkanter i beläggningsblandningen så att alla sidor är släta och inte klibbiga.

10. För att spara marshmallows, förvara dem i en torr lufttät behållare på en tempererad, torr plats. Kyl inte dem eller håll dem på ett mycket fuktigt ställe. Om de lagras längre än två eller tre dagar, kan du behöva rulla om dem i beläggning. Färska marshmallows går inaktuellt efter ungefär en vecka, så de är bäst att ätas snart efter att de är gjorda.

Klicka här för att se alla Marshmallow recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 103
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 17 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)