Lasagne smörgåsar

Lasagne smörgåsar är ett snabbt och enkelt bakat smörgås recept som är lätt att servera och roligt att äta. En ihålig rulle rymmer en rik köttsås och massor av ost.

Använd rullar som är ca 4 "i diameter. Om du bara kan hitta större eller mindre rullar, justera fyllningen i enlighet. Du kan sätta topparna på dessa smörgåsar innan du bakar, men jag gillar hur osten brinner när de är bakade utan blast.

Allt du behöver för att servera med detta recept är en grön sallad eller en fruktsallad och lite iste eller mousserande vatten. Var bara försiktig när du biter in i dessa smörgåsar; fyllningen är väldigt het! Låt dem svalna i 5 till 10 minuter innan du gräver in.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Skär en tunn skiva av toppen av varje rulle och lägg åt sidan. Häll ut varje rulle och lämna ett skal ca 1/4 "tjockt. (Du kan rädda smulorna för att göra brödsmulor, frysa dem för en annan användning.)
  3. I en stor stekpanna, laga korven med lök och vitlök, rör om att bryta upp köttet tills korven är brunad och kokad. Dränera väl
  4. Tillsätt pastasås och italiensk kryddor till köttet i stekpannan; sjuda i 5 till 10 minuter, omrör ofta.
  1. I en medium skål, slå tillsammans ricotta ost, grädde ost och ägg tills blandat. Rör i Havarti ost och mozzarellaost.
  2. Dela köttblandningen bland de utrullade rullarna. Tillsätt vardera med ricotta-blandningen och strö över parmesanosten. Placera alla fyllda rullar på ett kakan.
  3. Baka i 25 till 35 minuter eller tills osten på toppen börjar brinna. Låt smörgåsarna svalna i 10 minuter före servering.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1304
Totalt fett 65 g
Mättat fett 28 g
Omättat fett 25 g
Kolesterol 487 mg
Natrium 1,354 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 2 g
Protein 151 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)