Lätt Homemade Chocolate Fudge Brownies

Letar du efter det perfekta receptet på enkla och lätta hemlagade chokladfudge brownies? Du har hittat det!

Dessa brownies är rika, krämiga och dekadenta, chocolatey och fudgy, precis som hemlagad brownies ska vara. Receptet kräver antingen smör eller margarin, ägg, socker, mjöl, vanilj och kakao, vilket är allt du behöver för att göra perfekta brownies: inte mer, inte mindre (förutom några hackade nötter, om du vill lägga till dem i).

> Recept med tillstånd från Vetmatsrådet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F.
  2. Först smälter smöret eller margarinen ihop och lägger till i kakao; blandar väl för att kombinera.
  3. När smöret eller margarinen smälts, överför till en blandningskål om det behövs, rör sedan in sockret och blanda i ägget en åt gången. Mellan varje ägg, slå bra för att helt införliva.
  4. När äggen är blandade i, tillsätt i vaniljextraktet och rör om att kombinera väl.
  5. Därefter rör i mjölet och de valfria hackade muttrarna; blandning för att helt kombinera bra.
  1. Baka i en lätt smurt 9 x 13-tums bakpanna i 30 minuter i den förvärmda ugnen. Låt dina hemlagade brownies svalna på ett ställ i ca 20 till 30 minuter. När dina brownies är helt nedkylda kan du skära i 20 kvadratstycken.

Kök Anteckningar

Inte säker på vilken typ av nötter att använda? Medan hackade valnötter är den traditionella chokladbruntmuttern , är en av fördelarna med att baka dina egna godisar hemma att du självklart kan lägga till i vilken typ du gillar. Gillar du Nutella ? Lägg till hackade hasselnötter! Eller prova hackade makadamianötter (ja, de är dyra, men de är också helt läckra). För en mer neutral smak med mycket crunch, varför försök inte Brasilien nötter? Kan inte bestämma? Prova blandade nötter.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 214
Totalt fett 9 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 42 mg
Natrium 218 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 1 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)