Hur man gör tårmjöl med allmjölksmjöl

Kakmjöl är ett specialmjöl som är lägre i protein och mycket finmalt. Mjölet producerar kakor och andra bakverk med en finare, mjukare konsistens än allsmält mjöl.

I Shirley Corriher's bok BakeWise: Hows och Whys of Successful Bakning med över 200 magnifika recept, säger hon att kakemjöl är malet mycket finare och blekt av klorering. Hon förklarar, "Fett klibbar till klorerat stärkelse, vilket ger en bättre kombinerad smet - mer enhetlig dispersion av fett och luftbubblor." Eftersom kakmjöl och äggulor tillåter smeten att hålla mer vätska, kan mer socker användas i smeten.

För att skapa en fuktig, söt och jämn tårta, hävdar hon att kakamjöl är en nödvändighet. Hon innehåller mycket matte och förhållanden, och det är allt fascinerande. Detta är en utmärkt bok för alla som är allvarliga om bakning.

Kakmjöl är också lättare än allmjölk. Allmjölksmjöl, när den skedde i en 1-kopps mått och jämnades, väger ungefär 4 1/2 ounces. Med samma mätmetod väger kakemjöl på ungefär 4 uns.

Hur man gör tårmjöl med allmjölksmjöl

Om du inte har kakemjöl, använd 1 kopp minus 2 matskedar med allmjölksmjöl siktad med 2 msk majsstärkelse för varje kopp kakamjöl efterfrågad i ett recept.

Hur man gör mjöl med mjöl med tårta

Om du bara har kakemjöl och receptet kräver allmakt, använd 1 kopp plus 2 matskedar kakemjöl för varje kopp allmjölk.

Se även : Hur man gör självupptagande mjöl