Hjärta potatisar

Snabb och enkel en maträtt

När det är kallt ute vill alla komma hem till en varm, god måltid, helst full av kött och grönsaker. Hjärtade potatisar är gammaldags livsmedel som kan vara mycket lätta att göra med pajskorsblandningar, majsbrödsmix och kylde degprodukter.

Potter är traditionellt en kombination av kokta kött och grönsaker i en savory gravy eller sås, bakad i gryta med en toppning av pajskorpa eller bröddeg.

Dessa pajer brukar inte ha en bottenskorpa, vilket betyder att de är enklare att betjäna och också enklare att göra! Min definition av "pottkaka" är inte så strikt, men det måste finnas någon form av bröd eller stärkelseformad topping som du bryter igenom när du serverar, släpper de underbara rika dofterna från djupt inuti cirkeln.

Använd din fantasi när du tänker på att göra dina egna kruka pajer. De är verkligen det perfekta sättet att använda resterna och få dig att känna dig effektiv och kompetent. Toppings kan innefatta majsbröd, potatismos, kylda pajskorpor, phyllo deg, puffdekor, kexdeig, jämn popover-smet. Här är tricket för den bästa synergin mellan fyllning och skorpa: Se till att fyllningen är varm när du placerar skorpan på toppen. Då kommer det att baka hela vägen och vara öm och fläckig.

Ersätt dina favorit kött och grönsaker i dessa enkla recept. Resterna fungerar vackert i dessa pajer.

Försök med ett recept eller två i veckan för att värma din familjs hjärta och själ.

Hjärtade Pot Pie Recept