Hål i en Pimento ost Grillad Ost med Candied Bacon

Krämig pimentoost , söt och kryddig kandiserad bacon och ett rikt och silkeslett ägg grillas och ligger mellan två skivor krispigt bröd i detta sydliga grillade ostrecept!

Vill du se det leva?

Titta på mig gör detta på min episod av Real Food Real Kitchen - säsong 2 på Hulu. Min episod flyger den 2 juni så håll dig stillad!

Vad du behöver

Hur man gör det

-FÖR PIMENTO CHEESE-

1. I en liten skål, kombinera mayo, franks hetsås, gul senap, riven lök, salt, socker, vitlökpulver och rör om tills det är slät. Lägg i cheddar och pimentos och lägg åt sidan, så smakerna kommer ihop som dina bacon godis.

-FÖR DEN BEGRÄNSADE BACON-

1. Förvärm ugnen till 350 grader. Kasta bacon i ljusbrunt socker och lägg till några streck cayennepeppar. Baka i 10-15 minuter på ena sidan och vänd sedan till att laga mat i ytterligare några minuter tills bacon är krispig och mörkbrun.

Ta bort från värme och lägg åt sidan.

-FOR SANDWICH-

1. Börja med att bygga smörgåsen. Smör hälften av pimentoosten på varje skiva bröd och tillsätt hackad kandad bacon. Stäng smörgåsen och smutsa ner den.

2. Skär en cirkel ur mitten av smörgås med hjälp av kakskärare eller rund kakeskärare, skär igenom båda brödskivorna. Ta försiktigt bort inre cirkel och lägg åt sidan. Cut-out cirkel kan grillas tillsammans med smörgås.

3. Smör i smörgås över medelvärme, smält smör och lägg smörgås och utskuret cirkel i stekpanna. Klipp försiktigt ägget i mittskärningshålet. Stänk ägget med nypa salt och svartpeppar. Grillsmörgås tills den ena sidan är gyllenbrun och ägget har börjat laga mat. När äggvita börjar bli ogenomskinlig, vrid försiktigt smörgås och tillsätt resterande smör för att panorera.

4. När båda sidorna är guldbruna och ägget är fast för att röra eller kokas till önskad doneness, ta bort smörgås från värme och låt vila 2 minuter. Servera omedelbart, skär i halv för att släppa äggulor.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 520
Totalt fett 22 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 250 mg
Natrium 1,172 mg
kolhydrater 56 g
Kostfiber 5 g
Protein 26 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)