Flat-Iron Steak Tacos

Järnsteker är ganska smakrika. Medan de fungerar bra för de flesta recept, är de ett underbart tillägg till tacos. Det här receptet är enkelt och perfekt för veckoslut måltider, men är så läckra, de kan serveras när som helst.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Placera järnsteker i en förslutbar plastpåse. Kombinera marinade ingredienser och häll över biffar, se till att varje tum av kött är belagt bra. Släpp försiktigt ut luften från påsen, täta och sätt i kylskåp i 2-8 timmar.

2. Förvärm grillen för hög värme.

3. Ta bort biffar från väskan och kassera eventuell kvarvarande marinade. Placera biffar på grillen och laga i 2-3 minuter per sida. Minska värmen till medium och koka i ytterligare 12-15 minuter, beroende på köttets tjocklek och önskad doneness.

4. När du har kokat, ta bort biffar från värme och lägg på en stor skärbräda. Låt köttet ligga i några minuter innan det skärs ut. Skiv köttet i tunna bitar och lägg på en serveringsfat. Täck platta med folie för att hålla varma medan du får de andra ingredienserna färdiga.

5. Att montera: Placera bara 3-4 köttstycken i varma majs tortillor och topp med guacamole, pico de gallo och andra valfria kryddor. Servera med kryddat ris, refried bönor och lime kilar.