En enkel men ändå läcker kycklingparmesan smörgås

Här är min framställning av en snabb och enkel kycklingparmesan smörgås. Jag rekommenderar alltid att använda ekologiska eller lokala ingredienser eftersom .. Jag svär ... det smakar bara så mycket mer riktigt.

Vad du behöver

Hur man gör det

FÖR CHICKEN

  1. Börja med att marinera kycklingen. I en stor ziplock väska, kombinera olivolja, vitlök, rosmarin, 1/8 tsk salt, balsamvinäger och kyckling. Försegla påsen och massage marinaden i brösten. Låt kycklingen sitta i upp till 24 timmar.
  2. I en grunt skål röra ihop brödsmulor, 1/8 tsk salt och örterna de provence. Avsätta.
  3. I en liten stekpanna lägg till lite olivolja och vrid värmen till medium.
  1. Ta bort kycklingen från marinaden och belägg de hela brutna brösten med de krydda brödsmulorna.
  2. Tillsätt kycklingen till oljan och låt den gryta i några minuter tills utsidan är krispig och inredningen är kokt genom. När kycklingen är färdig stekning, ta bort den från oljan och sätt på en pappershandduk i några minuter, ge den en grov chop

FÖR SANDWICH

  1. Samtidigt som kycklingen stekar, skiv din ciabatta-bollar ner i mitten och rostat bröd.
  2. När de är rosta, ta varje övre bulle och jämnt belägga inredningen med ricottaost, färsk mozzarella, ett duggregn olivolja och ett strö havsalt.
  3. Lägg på 1 msk tomatsås på var och en av de fyra bullebitarna, om en handfull av hackad hönskivor, 1 matsked tomatsås och parmesan.
  4. Ställ din ugn till broil. Lägg alla 4 skivor av ciabatta på en platta och bröda i några minuter tills det är smakligt. Topp med basilika, närbild och gräva i.