Donut grillad ost med bacon och lönnglas

Jag måste erkänna att jag aldrig planerat det här receptet ... Jag väckte uppenbarligen, insåg att det var National Donut Day via Instagram, sprinted till Dunkin Donuts för att hävda min fria munk, gick tillbaka till min arbetsplats och gjorde detta recept alla snabba ögonblick. För att vara ärlig är denna typ av delikatesse ganska perfekt för varje tillfälle! Kombinationen av den lätta och luftiga munken mot den ljuva lönnsyran, den rökiga bacon och den smörjiga muensterosten gör denna smörgås helt oemotståndlig. Ta inte mitt ord dock - följ receptet nedan och prova det själv!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Så du kan börja detta recept från början genom att klicka på länken "Bacon and Maple Donut" ovanför eller du kan göra som jag gjorde och gå och köpa en av dessa munkar från Dunkin Donuts ... som jag är ganska säker på att de har överallt i Amerika .
  2. Därefter skär din munk försiktigt i halv och vänd den inuti så att utsidan är nu inredningen. På ena hälften lagra en skiva ostost. sedan den extra bacon, den andra skivans ost och fyll den med den återstående halvan av munstycket - se till att originalen utanför är nu på insidan av smörgåsen. Smör på utsidan av smörgås och lägg åt sidan.
  1. Nu behöver du hitta en panna och jag rekommenderar att du använder en liten ostpanna. Sätt in din smörgås och vrid värmen till medium.
  2. Låt smörgåsen laga mat i några minuter tills skorpan börjar bli gyllenbrun och osten börjar smälta. Vid den här tiden, smeka smörgåsen smidigt och upprepa så att båda sidorna är lika gyllene och hela osten har smält och börjar bubbla.
  3. Ta nu smörgås ut ur pannan och lägg åt sidan innan du äter.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 671
Totalt fett 54 g
Mättat fett 31 g
Omättat fett 17 g
Kolesterol 167 mg
Natrium 1,246 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 42 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)