Dianes Crock Pot Pot Roast

Löksoppa mixar smaker denna gryta perfekt.

Denna enkla, populära, långkokta gryta är gjord med endast 4 ingredienser plus vattnet! Använd en bra magert nötköttchuckbröd i detta recept, eller leta efter en skära av nötkött med "pottrost" på etiketten.

Se även
25 Smakfulla Slow Cooker Beef Recipes

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera nötköttspotret i crockkotan och strö med Lipton-löksojsblandningen. Lägg till morötter och nya potatisar. Häll vatten över potten grillat.
  2. Koka på låg 8 till 10 timmar eller tills ömma.

Dianes anmärkning: Torka såsen med 2 matskedar mjöl eller majsstärkelse som blandats med kallt vatten. Om du verkligen är på bollen, lägger du bröd i brödtillverkaren när du sätter på steken och ställer in timern så att de kommer att slutföras samtidigt.

När du kommer hem är allt du behöver göra att fixa en sallad och middag är klar.

Expert tips

Nötköttslakor till potatisstrålar märks ofta av matvaran, men om inte, välj en mager chuckbröd, knivbröd, 7-ben, rumpbröd, bottenrunda eller axelbröd.

Juicerna tenderar att vara vattna vid slutet av tillagningstiden, så när steken är klar, håll den varm och häll saft till en medelstora kastrull. Koka saften och simma snabbt tills den är reducerad och mer smakfull, ca 8 till 10 minuter.

Förtjocka, kombinera 1 till 2 matskedar majsstärkelse eller mjöl med några matskedar kallt vatten. Blanda tills den är smidig och rör om i smörgåsarna. Servera sås eller juice med den skivade potten grillat.

Reader kommentarer

"Enkelt och enkelt, inget krångel ... Ställ det och glöm det till middagstid. Om du har det rätt kan du även göra lite ris i en riskokare för att tjäna med det." ML

"Så enkelt att göra och inte ha använt lök soppa mix innan i en gryta grillat, blev jag positivt överraskad med hur snyggt detta smakade köttet .... det var en bestämd vinnare !!!" Chaf

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 609
Totalt fett 24 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 11 g
Kolesterol 203 mg
Natrium 185 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 4 g
Protein 69 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)