Vegan Choklad Frosting Recept

Chocoholics jublar med det här söta och skrymmande veganska frostkakade receptet som kommer att tillfredsställa alla chokladbehov utan droppe mejeri.

Den traditionella chokladfrystningen är gjord med socker, fett (vanligtvis smör) och lite smak men denna veganska frostversion utbyter smöret till ett mejerifritt alternativ som sojamargarin.

Frostningen används för att ge en kontrasterande smak och konsistens till veganskakor, mjölkfria kakor och mjölkfria muffins. Naturligtvis är det också en vacker dekoration för att göra sötsaker snyggare.

Detta recept kan fördubblas eller tredubblas för fester och sammankomster när tiden är kärnan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en medelstor blandningsskål, med en elektrisk handmixare, grädde konfektörernas socker med sojamargarin tills blandningen är tjock men bra kombinerad, cirka 30 sekunder till 1 minut.
  2. Tillsätt mandelmjölk eller sojamjölk, kakaopulver och vanilj och fortsätt att blanda tills det är mjukt, ca 1 minut.
  3. Kyl och sprid strax före servering på kylda kakor, kakor eller muffins.

Frosting Tips och Ingrediensbyte

Vid beredning av mjölkfria frostmedel kan du använda en "stick" -variant mjölkfri sojamargarin istället för en "tub" -variant.

Du kan också använda veganskmjöl med en kakaosmörbas, som lämpar sig för en konsistens som mer liknar traditionell frostning. Om du använder ett vegansk smör med en kokosnötolja, hittar du frosten "smälter" mycket lättare och kan behöva kylas före användning för att fastna.

Denna lista över smörbyte kan hjälpa dig genom de många tillgängliga sorterna av mjölkfri margarin och spridningar på marknaden. Observera att för att ge en lättare smak kan du använda whipped vegan smör alternativ.

Mjölkfri mjölk i Veganskrytningsrecept

Om du undviker soja kan du använda någon annan mjölk, som inte innehåller mjölk, inklusive mandelmjölk, cashewnjölk eller rismjölk i detta recept, men var noga med att bli osötad eller smaken kommer att gå vilse. Annan mjölk från mjölk som hasselnötmjölk eller kokosmjölk kan förändra frostens smak, men de är fortfarande perfekta ersättare för sojamjölk.

Dekorera med frostning

Om du har använt en plastpåse med isbildningstips för att dekorera med frosting, vet du hur svårt det kan vara att styra dina mönster. Överväg att uppgradera din bakverk med en silikonpipa i stället.

Det finns en mängd olika val som gör att du kan röra jämt, vissa är klämbara och andra har till och med skruvdysor så att du inte får några överraskningar när du dekorerar.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 202
Totalt fett 4 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 124 mg
kolhydrater 40 g
Kostfiber 2 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)