De bästa picknickmenyerna

Sommaren är picknicktid. Men du kan ha en picknick när som helst på året! Ta en picknick i din trädgård, på stranden, på en båt eller på vardagsrummet framför eldstaden. Mat på picknick måste vara två saker: utsökt och lätt att äta.

Jag älskar smörgåsar för picknick och pasta sallader är också bra. Potatischips är obligatoriska och kakor ger den bästa efterrätten. Om du inte har eld, då krävs S'mores. Pack marshmallows, graham crackers, chokladstänger, och massor av våtservetter och servetter eftersom s'mores är en rörig efterrätt., Om än utsökt.

Se till att du vet hur man packar en picknickkorg, lagar mat till en säker slutlig temperatur och kastar bort rester. Kom ihåg att den här korgen inte kan kyla mat; det kan bara hålla det kallt. Du bör ha massor av kalla förpackningar i kylaren eller picknickkorgen, tillsammans med behållare med fruset vatten för att hålla allt vid en säker temperatur. Ta med en stor filt, robusta tallrikar och redskap.

Njut sedan med familjen och vännerna. Och om du har planerat en picknick och vädret inte är trevligt, prova det här: Ta en picknick på golvet i ditt vardagsrum! Det kan vara lika kul som en picknick utanför; utan buggar eller vind att blåsa saker runt! Lärdomarna här är att rulla med stansarna och njuta av din tid med familj och vänner. Så länge maten är bra och du är tillsammans, vad betyder det mer?