De 8 bästa sodaväxlarna att köpa i 2018

Handla för de bästa enheterna för att göra mousserande vatten hemma

Soda beslutsfattare har funnits ganska länge, men mestadels i form av sodavatten som var avsedda för att dosera sodavatten i en cocktail. Nu används hemmet sodavatten för att göra mousserande vatten, smaksatt sodavatten och mer att skära ner på förpackningsavfall och byta ut köpta produkter. När allt kommer omkring, när du gör din läsk själv, vet du exakt vad du konsumerar.

Hem soda beslutsfattare är också bra för att göra ursprungliga och ovanliga smaker med fruktjuicer som smakämnen. Många läskedrivare är designade för att karbonera vatten och lägga till smak efter, men vissa kan användas för att karbonera alla vätskor du gillar, inklusive fruktjuicer, cocktails och vin.

Soda-tillverkare kräver små (vanligen 8 gram) CO2-patroner eller små cylindrar (14 1/2 ounces, vanligtvis beskrivna som 60 liter) för att karbonatera vätskan. Medan varumärkesnamn och proprietära patroner kan vara dyra, finns det många alternativ på marknaden. Köpt i bulk kan 8 grams patroner vara mindre än 35 cent vardera. Det finns också sätt att anpassa dessa maskiner för att använda återfyllningsbara tankar avsedda för ölbryggning. Med det i åtanke är dessa de bästa valen för de flesta.