Crockpot Poached Salmon

Koka lax till anbud, fuktig perfektion i din crockpot eller långsam spis. Detta enkla recept på Crockpot Poached Salmon är perfekt för underhållande. Du kan använda lax biffar eller laxfiléer. Om du använder filéer, se till att de är tillräckligt stora.

Laks biffar väger i genomsnitt cirka 6 uns, så se till att filéerna är lika stora. Om filéerna är mindre blir tillagningstiden mindre, ca 2 timmar.

Kontrollera fisken med en kötttermometer innan du tar bort den från långsam spis. Fisken bör vara minst 145 ° F av livsmedelssäkerhetsskäl. Men eftersom crockpot-miljön är så fuktig, om fisken lagar sig till bra gjort, eller 160 ° F, blir den fortfarande öm och fuktig.

Variera kryddorna enligt din egen smak om du vill. Du kan använda timjan eller marjoram i stället för dillräkningen, eller prova oregano eller torkade krossade rödpepparflingor.

Denna underbara maträtt bör serveras med några speciella sidrätter. Jag gillar att servera den med rostad asparges och potatis Grand Mere . Yum.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Smörj botten av en 3-4-timmars långkokare med smör.

2. Stack laxfiléerna i apparaten.

3. I tung kastrull, kombinera resterande ingredienser och koka över hög värme. Rör om och häll sedan över lax i crockpot.

4. Täck crockpotten och koka på låg i 3-1 / 2 timmar eller tills laxflingor testas med en gaffel. Om du har en nyare, varmare matlagning crockpot kontrollera laxen på 2-1 / 2 timmar.

Du kan hålla laxen i en varm ugn, väl täckt, i ungefär en timme.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 768
Totalt fett 40 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 237 mg
Natrium 205 mg
kolhydrater 16 g
Kostfiber 2 g
Protein 81 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)