Crockpot korn grönsaksoppa

Denna tjocka och starka vegetariska Crockpot Barley Vegetable Soup-receptet är fylld med näring. Med korn, massor av grönsaker och sötpotatis, kommer ingen att sakna köttet. Och receptet är så lätt att laga mat i långsam spis. När du kommer hem, kommer doften som hälsar dig när du öppnar dörren munnen.

Bygg är ett underbart spannmål att laga mat i långsam spis . Var säker på att du köper pärontorn, som har tagit bort det yttre skrovet, så det blir ömt när det är färdigt att laga mat. Bygg är fylld med fiber , vilket kan bidra till att förebygga vissa typer av sjukdomar som cancer. Och det smakar gott! Den har en mild nötaktig smak och tjuv men ömt konsistens du kommer att älska.

Du kan använda alla grönsaker du vill ha i det här hjärtliga receptet. Använd russetpotatis i stället för sötpotatis, lägg till skivad sommar squash eller zucchini, tillsätt parsnips eller rutabagas, eller rör i några frysta söta ärter tillsammans med tomater i slutet av tillagningstiden. Soppaen är väldigt tolerant, vilket innebär att du kan lägga till eller subtrahera ingredienser och det kommer fortfarande att vara gott.

Denna soppa fryser också bra. Gör en stor sats och äta något ikväll, frys sedan i 2- eller 4-kopps portioner i en fast frysbehållare. Märk soppen, lägg till det datum den gjordes och frys upp till 3 månader. Tina i kylskåpet över natten, värm sedan på spisen upp till soppbubblorna och värms ordentligt.

Servera denna soppa med lite rostat ostbröd, ett glas rött vin och en grön eller fruktsallad på en kall vinternatt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera alla ingredienser utom burken av tärnade tomater i en 5-6-tums crockpot i den angivna beställningen. Rör inte.
  2. Täck crockpot och laga på lågt i 8 timmar. Rör soppa och lägg till tomater och spenat rör om igen för att kombinera.
  3. Täck crockpot och koka i 20 till 30 minuter längre tills soppan är het och spenat är viss. Ta bort och kassera lövbladet före servering.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 210
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 486 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 11 g
Protein 9 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)