Crock Pot Caramel Apples

Dessa karamell äpplen är förvånansvärt lätta att göra med din långsamma spis! Allt du behöver göra är att smälta karamellerna i crock-potten och sedan pälsen äpplen. Vissa äpplen är bra för att baka och några är bättre för att äta. För detta recept, använd ett skarpt, sött äpple du skulle äta ur hand.

Gör dem extra speciella med krispiga beläggningar. Rostad kokos eller hackad pekannötter eller valnötter, godisbitar och spannmål är bara några idéer. Se listan över valfria beläggningar under receptinstruktionerna.

Receptet kan lätt uppskalas för en publik eller stor fest. Vänta inte på äpple säsongen eller Halloween för att njuta av dessa läckra karamell äpplen!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Unpappa karamellerna och lägg dem i långsam spis med vattnet. Täcka och koka karamellerna högt i 1 till 1 1/2 timmar, eller tills de har smält, rör sig ofta för att förhindra att de bränner. Om karamellen råkar skura, häll den genom en meshfilm och kassera eventuella mörka partiklar. Sätt karamellen i en kastrull eller tillbaka i den rengjorda långa ugnen och håll den varm medan du doppar äpplen.
  1. Ställ in en stor bakpanna med vaxpapper och smörj papperet.
  2. Tvätta och torka äpplen. Sätt in en pinne i stamänden på varje äpple. Minska crockpotvärmen till låg.
  3. Doppa äpple i den heta karamellen och vänd på hela ytan. Håll äpplet ovanför grytan, skrapa bort eventuellt överskott av karamell från bottenapple.
  4. Placera de karamellbelagda äpplen på den beredda vaxpappersfodralet, sticka uppåt. När du är nära krukans botten, använd en sked för att skeda den heta karamellen över äpplen.
  5. Sätt i pannan med belagda äpplen i kylskåpet för att kyla tills det är ordentligt inställt.
  6. Var försiktig om barn hjälper. Crock potten kommer troligen att vara ganska snygg och kammaren blir varm nog för att orsaka smärtsamma förbränningar.

tips

Förvara karamell äpplen oöppnade i kylskåpet. Eller placera äpplen på rundor av vaxpapper, pergamentpapper eller på muffinspapper - liknande muffinspapper men varma så djupt och vikla dem individuellt i cellofanpåse; Förpackade äppelkarameller i flera dagar vid rumstemperatur. Äpplen kommer att hålla i ca 1 vecka ändå.

Valfri beläggning - Rulla bottenhalvan av partiellt uppsatta karamelläpplar i en av dessa beläggningar, eller i en kombination av två eller tre.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 354
Totalt fett 8 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 51 mg
kolhydrater 49 g
Kostfiber 28 g
Protein 40 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)