Cowboy Bönor Recept

Dessa gussied-up bönor, kända som cowboybönor, är perfekta för en stor cookout, tailgating eller en daglig familjemjölk.

Mager köttbiff gör det här en riklig måltid på egen hand, eller kanske du vill servera detta tillsammans med din grill .

Skålen är gjord med fyra olika sorters bönor, tillsammans med bacon, nötkött och ett antal såser och smakämnen. Din familj och vänner kommer att älska dem.

Du kan variera bönorna i denna maträtt. Svarta bönor kan ersätta smörbönorna eller njurebönorna, eller använda stora norra bönor, marinbönor eller chilibönor i receptet.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt den tärade bacon i en stor, djup stekpanna eller nederländsk ugn över medelvärme. Koka, rör om tills baconet är skarpt. Ta bort bacon med en skivad sked till pappershanddukar för att tömma och reservera. Ta bort överskott av bacondrypningar.
  2. I samma stekpanna över medelvärme, laga nötkött till brunat , bryt upp och rör om det kokar. Tillsätt den hackade löken och koka tills det är ömt. Töm av överskott av fett.
  1. Tillsätt ketchup, grillsås, vita och bruna sockerarter, melasserna, chilipulver, salt, peppar och senap. Lägg till fläsk och bönor, smörbönor, njurbönor och pintobönor och rör om att blanda ingredienser.

Ovnsberedning

  1. Värm ugnen till 350 F / 180 C / Gas 4.
  2. Om den holländska ugnen inte är ugnssäker, överför bönblandningen till en gryta eller bakfat och skölj baconet över toppen.
  3. Baka i den uppvärmda ugnen i 1 timme.

Slow Cooker Instruktioner

  1. Överför bönblandningen till porslinskåpet i en långsam spis.
  2. Täck och koka på HIGH i 1 timme, minska sedan värmen till LOW och koka i 2 till 4 timmar längre.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1063
Totalt fett 21 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 8 g
Kolesterol 81 mg
Natrium 787 mg
kolhydrater 151 g
Kostfiber 39 g
Protein 71 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)