Choklad Peanut Butter Crunch Bars

Choklad Jordnötssmör Crunch Bars är ganska munnen! Dessa lagrade staplar har lite av allt: en krispig chokladbas, en rand med jordnötssmörsfudge, ett lager av choklad-jordnötsfudge och en smidig chokladisning på toppen! Om du gillar söt och salt, om du gillar krispig, eller om du gillar choklad och jordnötssmör ... är dessa barer för dig!

Dessa barer har många lager och många steg, men de är alla ganska grundläggande, så var inte skrämmad - det är lättare och snabbare än det verkar!

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förbered en 9x5-tums brödkanna genom att föra den med aluminiumfolie och spruta folien med nonstick matlagningsspray.

2. Placera ¼ kopp chokladflis och ½ matsked smör i en medium mikrovågssäker skål. Mikrovågsugn tills smält, rör om efter 30 sekunder för att förhindra överhettning. Rör om ½ kopp crunchy jordnötssmör, och tillsätt sedan tillsätt den skarpa risflingan och rör om tills den är väl kombinerad.

Skrapa blandningen i den färdiga panelen och tryck den i ett jämnt lager. Kyl för att sätta skorpan medan du förbereder nästa lager.

3. Placera 1 sticka (4 oz) smör och saltet i en medelstora kastrull över medelvärme. Smält smöret, och rör om resten av ½ kopp crunchy jordnötssmör. Rör om tills den är helt införd och smidig. Tillsätt pulveriserat socker och rör om till slät. Häll hälften av jordnötssmörblandningen på toppen av bottenskiktet i pannan och sprida jämnt. Boka den andra hälften och sätt tillbaka pannan i kylskåpet för att ställa in.

4. Smälta ¼ kopp chokladflis i en liten mikrovågssäker skål. Häll smält choklad i det återstående jordnötssmöret i kastrullen och rör om tills det är väl kombinerat. Sprid chokladnötssmörsmussan över jordnötssmöret i pannan och slätt det i ett jämnt lager.

5. Lägg ½ kopp chokladflis och 1/2 msk smör i en liten mikrovågssäker skål och mikrovågsugn tills den smälts och slätas. Häll smält choklad ovanpå fudgenskiktet och släta det i ett jämnt lager. Kyl för att ställa stängerna helt, ca 1 timme.

6. Ta bort stängerna från pannan med hjälp av folien som handtag. Skär staplarna i små rutor för att tjäna. Förvara Choklad Jordnötssmör Crunch Bars i en lufttät behållare i kylskåpet i upp till en vecka.

Craving mer? Prova dessa recept:

Klicka här för att se alla Cereal-Based Candies!

Klicka här för att se alla Peanut Candy Recept!

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 170
Totalt fett 11 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 4 mg
Natrium 90 mg
kolhydrater 13 g
Kostfiber 2 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)