Chili Beef Stew With Beans and Corn

Denna smakfulla biffgryta är en snap att förbereda, och ingredienserna och kryddorna gör stew smak som en hjärtlig nötkött och bönor chili. Anbudet nötkött och chili smaker kombineras med bönor och majs för en fantastisk daglig måltid. Det är också en utmärkt maträtt för att göra en fest eller tailgating händelse, och det kan hållas varmt i långsam spis för servering.

Denna härliga gryta gör en fantastisk måltid med nybakad majsbröd. Eller servera gryta med kex eller crusty rullar. Jag gjorde grytan och serverade den med cornmeal våfflor (bild).

Några andra ingredienser som kan läggas till grytan inkluderar malet jalapeno paprika, krossade röda paprika flingor,

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär nötköttet i 1/2-tums kuber,
  2. Värm vegetabilisk olja en tung nederländsk ugn eller stockpot över medelhög värme. När oljan är varm, lägg till biffbitarna. Koka, rör om ofta, tills nötköttet är brunat. Ta bort nötköttet med en slitsad sked och dränera allt utom 2 matskedar av dropparna.
  3. Minska värmen till medium och tillsätt lök och grön paprika. Koka, rör om tills löken är genomskinliga.
  1. Tillsätt vitlök och chili pulver till lök och paprika blandning. Fortsätt tillagning, omrör hela tiden, i ca 1 minut.
  2. Tillsätt tomater och grön chili och rör om i köttbuljongen, saltet och peppar. Återgå köttet till potten och koka upp det. Minska värmen till låg, täck och simma i ca 1 1/2 till 2 timmar, eller tills köttet är mycket ömt. Töm bönorna - ingen anledning att skölja - och majs och lägg dem till grytblandningen. Ta grytan tillbaka till en simmer.
  3. Blanda i mjöl med 1/4 kopp kallt vatten i en kopp. rör om i grytan. Koka, omrör hela tiden tills den är tjock.

Beefstew serverar 8.

Du kanske också gillar

Beefy Grillade Bakade Bönor

Basic Beef Stew for slow slow cooker

Slow Cooker Beef Stew med bacon och rött vin