Brinkmann Medallion 5-brännare Gas Grill Modell # 810-4580-SB - Utgått

Poängen

Brinkmann Corporation arkiverade för konkurs 2015 och tillverkar eller stöder inte längre gasgrillar. För support av denna modell, se återförsäljaren.

Än en gång, en stor Brinkmann Gas Grill från Home Depot . Denna version är mer grundläggande än tidigare modeller som har fyllts med rökare, dubbelbrännare och extrafunktioner. Naturligtvis, med fem brännare och en "sear" sidbrännare, är det fortfarande inte en enkel grill.

Denna modell är utformad för att se imponerande fram tills den har köpts. Värmeffekten är låg, de flesta av extrafunktionerna är bara gimmicks, men priset är billigt och storleken imponerande.

Tillverkarens webbplats

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Brinkmann Medallion 5-brännare Gas Grill Modell # 810-4580-SB

Det är min åsikt att någon chef på Home Depot ringer upp Brinkmann varje år och beställer en modell eller två av en 5-brännare gasgrill med extrafunktioner. Vad extrafunktionerna spelar ingen roll om. Det som är viktigt är att det är stort och att det har extra funktioner som kan annonseras. Tidigare har dessa grillar inkluderat gasdrivna rökare, flersidiga brännare och till och med ett kylskåp.

Den här åtminstone saknar de löjliga funktionerna.

Faktum är att denna gasgrill har en funktion som jag gillar, en låda i vänstra bordet. Skåp är användbara. Denna lådan, men, om du får en chans, ta tag i det och ge det lite vridning. Detta borde vara allt som någon behöver veta om denna grill och kvaliteten på dess konstruktion.

Bortsett från detta är detta typiskt för denna typ av gasgrill. Den stora matlagningsytan kräver fem brännare för att ge den relativt jämn uppvärmning. Kraften hos dessa brännare är begränsad för att förhindra att värmen avfärger färgens och rostfria delar av huven. Detta gör detta till en undergasad gasgrill. Den andra funktionen är sidobrännaren, som är märkt som en sida / sår eftersom den har ett matlagningsrör över brännaren. Det är inte lika användbart som det annonseras.

I slutändan är det kvaliteten på konstruktionen som är undergången av denna grill. Stor och laddad med delar för runt $ 400USD, den här grillen, liksom de flesta alla Brinkmann-grillar, är beroende av lågkvalitativa komponenter som är benägen för korrosion och fel. Medan garantin ger denna modell livstidsskydd på brännarna, är det hus som håller dem på plats endast listat i ett år.

Gissa vilken del som misslyckas först.

Tillverkarens webbplats