Blaze 32-tums gasgrill Modell # BLZ-4

Det har mycket att erbjuda

Poängen

Köp på Amazon

Blaze 32-tums gasgrillmodell # BLZ-4 är en stor gasgrill av rostfritt stål med gjutna rostfria brännare och bra teknik. Rimligt prissatta, det här är ett bra alternativ för den som letar efter denna stil av gasgrill men som inte vill spendera mycket.

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Blaze 32-tums modell # BLZ-4

Denna grill, som många liknande produkter, är gjord av Charter Enterprises i Kina.

Grundstrukturen är nästan identisk i alla dessa olika märken. Vad som skiljer dem är hur de konfigureras och vilka funktioner de innehåller. Blaze kännetecknas av gjutna rostfria brännare, ett unikt backuptändningssystem och vanliga rotisseriebrännare på 4 och 5 brännarmodellerna (även om rotisserie-kit kostar extra).

Huvudkomponenterna i denna grill är god kvalitet. Faktum är att flamskammarna är bland de tjockaste och tyngsta i branschen. De hjälper till att till och med värmen och är konstruerade för att hålla längre än de på många jämförbara grillar. Lägg till här gjutna rostfria brännare och de inre komponenterna kan åberopas för att hålla i många år. Exteriör kroppsdelar av denna modell är 304 rostfritt stål och bör behålla sitt utseende i många år. Som andra pärlor som görs av Charter, är vissa komponenter 443 rostfria. Detta är en låg nickel (därav billigare), högkrom stållegering. Den har hållbarheten och dragkraften på 304 rostfritt stål men till ett mer rimligt pris. Det är delvis på grund av detta att priset för Blaze 32-inch kommer långt under jämförbara rostfritt stålgrillar.

Många uppmärksamhet har givits om detaljer med denna grill. Det finns ett unikt backuptändningssystem som är mycket användbart. Lagkoden kräver att alla gasgrillar har en alternativ metod för att belysa brännarna som inte kräver att en person kommer in med en tändare. Det här är typiskt en lång metalltrådsartikel som hänger på en kedja på grillens baksida. Blaze grillar har ett metallrör i höger framkant som drar luft mot brännaren.

Att hålla en flamma över öppningen av detta rör när du slår på brännaren medför att flammen drar ner, lyser grillen.

Bortsett från dessa fantastiska egenskaper har denna grill en tendens att låta regna vatten i enhetens kropp och fylla på dropppannan. Detta ger ibland ett stökigt förslag och kan vara en irritation, men absolut inte en stor. Värmen, medan den är mycket hög, kan vara ojämn fram och bak och runt sidokanterna. Detta är ett problem som många gasgrillar har och en erfaren griller kommer att veta hur man hanterar det. Även när huva monterade termometrar är aldrig ett exakt mått på den faktiska matlagningen är det en bra guide. Termometern på denna grill läser endast en allmän "låg, medium, hög" slags inställning.

Denna grill finns som en insats och ingår i ett brett utbud av tillbehör, skåpalternativ och extrafunktioner.