Bacon-Wrapped och fylld Frukost Korv Fettig

Berömd matbloggar Jeff Phillips lagar nästan allt i en rökare , och i sin kritikerrosade kokbok, Smoking Meat, skapar han ett otrolig frukostrecept. Den "feta" är frukostkorv rullad med peppar Jack, jalapeno och spenat, sedan inslagna i en vävd utsida av bacon. Den här läckra sammansättningen är rökig vid låg temperatur, men du kan också prova den i en låguppvärmd ugn. Servera "fettiga" med ägg eller lägg en skiva på toppen av en burgare.

Reprinted from Smoking Meat av Jeff Phillips, fotografi av Michelle Furbacher, Whitecap Books © 2012 med tillstånd av förlaget.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg i sju remsor av bacon horisontellt på en 18x18 tums vaxpapper. Ta bort remsor två, fyra och sex. Lägg en enda remsa bacon längs kanten, över raderna en, tre, fem och sju. Detta är kolumn ett. Byt raderna två, fyra och sex ovanpå kolumn 1.
  2. Därefter vika tillbaka raderna en, tre, fem och sju och lägg en andra kolumn med bacon (kolumn två) precis bredvid kolumnen en och över raderna två, fyra och sex. Byt raderna en, tre, fem och sju över kolumn två.
  1. Fortsätt detta mönster av vävning tills du har gjort en sju-i-sex-baconväv.
  2. Placera korven i en 1-gallon Ziploc väska. Zip på toppen av påsen och snäpp lite av de två nedre hörnen för att få luft att fly. Plattar korven jämnt så att du har en perfekt formad torg med hjälp av en rullpinne. Använd en vass kniv eller en sax för att skära på påsen och lämna korvstorget på botten.
  3. Vänd korvstorget på en 18x18 tums vaxpapper. Ta bort plasten. Lacka toppen av korven med peppar Jack, jalapeno, cheddar och spenatblad.
  4. Rulla korven, med påfyllningen inuti, med det vaxade pappret som en guide. När korven är helt rullade upp, placera rullen längs den nedre raden av baconväven, centrera den. Använd det vaxade pappret som baconväven ligger på för att hjälpa dig att rulla bacon runt den fyllda korvrullen. Lämna fett på disken när du ställer in din rökare.
  5. Förbered din rökare för matlagning vid 225 ° F till 240 ° F. Om du använder en gas-, el- eller kolrökare, se till att ha tillräckligt med träflis (hickory, körsbär eller pecan) eller bitar för att producera rök i ca två timmar. När rökaren är klar ska du noga placera fettet direkt på rökgitteret med baconvävets sömmar nedåt.
  6. Rök fett i tre timmar. När det är färdigt att laga mat, ta bort det från rökgitteret och låt det vila i 15 minuter innan det skärs i 1/2-tums medaljonger.
  7. Servera de feta skivorna med ägg eller på en burgare eller smörgås. Fetties smakar även bra på en vanlig bit bröd med en liten grill sås drizzled över toppen.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 313
Totalt fett 26 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 10 g
Kolesterol 71 mg
Natrium 733 mg
kolhydrater 3 g
Kostfiber 1 g
Protein 17 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)