Cabo Wabo Blanco Tequila Review

Är detta Tequila värt all Hype?

Det finns några namn som kommer att tänka på när man nämner tequila för den genomsnittliga personen. För de som följer rock'n'roll från 1980-talet och 90-talet är Cabo Wabo ett av dessa märken och det är troligen tack vare varumärkesens grundare Sammy Hagar, mest berömda, Van Halen.

Märket innehåller det vanliga tre-stilområdet för tequilas och jag hade möjlighet att prova de yngsta (blanco) flera gånger, både rakt och i en mängd olika cocktails.

Medan jag tycker att det är en bra tequila är det inte det bästa jag har haft.

Recensionen av Cabo Wabo Tequila

Är det rockare i famer tillsammans med lysande marknadsföring som gjorde denna tequila så populär? Det är troligt så. Jag är typiskt väldigt skeptisk till en kändisstödd anda etikett, vilket är anledningen till att jag föredrar att veta så lite som möjligt om ett nyare varumärke innan du smakar på det.

Cabo Wabo är dock inte ett av de nyaste varumärkena på marknaden och det har varit svårt att undvika det i media och på gatan. Dess förening med Sammy Hagar är svår att undvika.

Mellan samtal med många wannabe rock'n'roller som verkar tycka om att det bara baseras på det faktumet och olika (till synes slumpmässiga) marknadsföringsmöten - inklusive Hagar som donerar sin klassiska muskelbil på en Barrett-Jackson Auction (komplett med en undertecknad gitarr och ett fall av Cabo Wabo i bagaget) till välgörenhet - den här är mycket svårare att vara subjektiv på.

Jag har gjort mitt bästa.

Hela marknadsföringshypen åt sidan, jag måste hålla med många av tequila aficionados på Cabo Wabo Blanco Tequila: det är medioker. Medan jag har smakat betydligt överlägsen smakprovning har jag smakat många underlägsna tequilas också. Cabo Wabo faller i mitten.

Jag tycker inte ärligt att det här är en tequila värd att shelling ut $ 40.

Jag kunde se att betala $ 25-30 med tanke på jämförelserna i det här intervallet, men när du kan hitta en flaska Patron Silver för omkring $ 40 , skulle det mycket smidigare alternativet av Patron vara min preferens (och det finns fortfarande bättre tequilas till samma pris) .

Återigen gillar jag inte helt Cabo Wabo som jag gör Jose Cuervo Gold. Jag tror att det har potential, men jag har andra som jag personligen föredrar.

Medan det inte är min favorit tequila att sippa, tycker jag att det gör några bra cocktails. Blanda den i någon tequila cocktail du gillar , från en Tequila Sunrise till Margarita eller Paloma. Det är inte troligt att besvikna, men det kanske inte nödvändigtvis är spännande heller.

Cabo Wabo är bäst med kraftigt fruktiga drycker och är särskilt gott i blandade cocktails , nämligen Margaritas .

Smakspresentationer

Näsan är fylld med en söt blomton. Gommen är fet och har en liten bitter ton markerad med en svag agave smak och jordnoter. Målet är, som med hela upplevelsen, mild, saknar den fullständiga alkoholförbränningen av några andra tequilor och snyggt kryddad, även om det är bitterhet i eftersmak som gör det ovanligt.

Cabo Wabo Tequila Cocktails

Om Cabo Wabo Tequila

Upplysningar: Granskningsprov lämnades av tillverkaren. Mer information finns i vår etikpolicy.