The Weber Performer Deluxe Charcoal Grill: En recension

För-och nackdelar

Weber Charcoal Grill är utan tvekan den mest framgångsrika produkten av sin typ som någonsin gjorts. Den säljs över hela världen och är erkänd för sin mångsidighet, kvalitet och kapacitet. Weber Performer Deluxe levereras med ett stort bord, gasdriven kolbelysare, digital timer och Webers Gourmet BBQ System matlagningsrist. Enkelt uttryckt, det här är en bra kolgrill som kan producera många matlagningsstilar och en äkta cookout-upplevelse.

En Weber Performer Deluxe Charcoal Grill Review

Det finns lite att säga om Weber Charcoal Grill som inte redan har sagts under de senaste 60 åren. Detta är den mest erkända, respekterade och önskade kolgrill på marknaden över hela världen. Weber Performer Deluxe är höjdpunkten i Weber-kol-imperiet. Den bordmonterade versionen är speciellt bekväm och enkel att använda. Den har alla klockor och visselpipor, inklusive Webers gasdrivna koltändningssystem.

Gasantändningssystemet på grillen drivs av en vanlig engångspropanflaska som matar en brännare monterad nära grillens mitt (under kolgitteret). Allt som behövs är att hälla i lite kol, slå på gasen och tryck på tändningsknappen. På mindre än 10 minuter är träkolken klar att spridas för tillagning. Därefter kan gasen stängas av så att du kan grilla.

Vad det kommer med

Denna specifika modell levereras med Webers Gourmet BBQ System matlagningsgaller.

Den stålpläterade gångjärnsratten har en avtagbar mittdel som kan bytas ut med ett brett utbud av tilläggsdelar för att ge grillen större mångsidighet - från en pizza sten till en dansk Ebelskiver-pan.

En nackdel med grillen är den digitala tillagningstiden. Tyvärr är detta inget annat än en elektronisk 99-minuters äggtimer.

Eftersom det bara går i 99 minuter är det värdelöst för långa kocktider, vilket många grillentusiaster behöver. Eftersom denna tidtagare lätt kan köpas på nästan vilken butik som helst för några få dollar, kan det ses som mer av en gimmick än en funktion. Oavsett, det här är en bra kolgrill övergripande.

Detaljer om grillen

Perfekt för den som vill ha allt, denna grillversion har många fördelar, några nackdelar, och kan köpas direkt från Amazon. Fördelar inkluderar en full-funktion Weber Kettle Grill, en stor arbetsyta, gasdriven koltändning och mångsidig potential. Den enda con är att dess digitala kokkonstimer är en enkel 99-minuters äggtimer. Grillen har också: