Tandoori-Style Chicken Breasts

Dessa grillade kycklingbröst marineras i en smaklig kärnmjölk och kryddblandning placeras sedan på grillen. Boka marinaden och borsta på under den första halvan av tillagningen. Skiv och servera i sallader, wraps, smörgåsar eller med dina favoritindiska inspirerade sidrätter.

Vad du behöver

Hur man gör det

Placera kycklingbröst i den förslutbara plastpåsen. Kombinera resterande ingredienser och häll över kyckling. Var noga med att massera marinaden i köttet. Tätningspåse och placera i kylskåp i 1-2 timmar. Förvärm grillen för medium värme. Ta bort kyckling från påse, reservera marinaden. Placera kyckling på grill och sear i 2 minuter, borra okokt portion med marinaden, vrid och gör detsamma för seared sidan.

Efter två minuter, vänd igen och laga i 12-16 minuter, vrid bryster ibland under tillagningsprocessen. När du har kokat genom (en inre temperatur på 165 grader F.at den tjockaste delen av bröstet), ta bort från grillen, låt vila i 5 minuter, skiv och servera.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1303
Totalt fett 73 g
Mättat fett 21 g
Omättat fett 29 g
Kolesterol 427 mg
Natrium 1,067 mg
kolhydrater 18 g
Kostfiber 2 g
Protein 136 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)