Sommar Sangria Mocktail

Jag gjorde en bär sangria för de vuxna, och insåg att utan alkohol, berry sangria gör det perfekta barnets drink. Så jag ryckte upp en kruka av den här alkoholfria frukten och det gjorde ett perfekt tillskott till en sommarfest. Vuxna som vill undvika alkohol kommer också att uppskatta en tankeväckande mocktail också.

Om du inte har tid att låta bären sitta i sockret, hoppa över det steget - det hjälper till att föra juicerna ut, men det är knappast nödvändigt.

Servera i vackra glasögon, med is om så önskas, och skedar för att skopa bären ut för att äta.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I skål blanda ihop hallon, jordgubbar, björnbär och socker. Låt dem sitta vid rumstemperatur i 20 minuter. Överför dem till en stor kruka, och tillsätt den vita druvsaften, bärjuice och ingefära ale.
  2. Häll i glas och servera.

Bär är i säsong under sommarmånaderna (juni, juli och augusti), vilket innebär att de är nyskörd och super söt. Det är den perfekta tiden att njuta av.

Andra frukter som är under säsong under sommaren inkluderar aprikoser, plommon, körsbär, nektariner, persikor, tomater, passionfrukt, melon, citron och limes.

Tips för mocktails i allmänhet

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 136
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 240 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 5 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)