Slow Cooker Grillad Boston Butt

En Boston rumpa, i motsats till hur namnet låter, är faktiskt en fläsk axel skärning . Det här enkla, utan krusiduller fläskskulderreceptet är gjord med endast några extra ingredienser. Använd din favorit hemlagad eller lagrad grillsås.

Servera den här långkokta stekpannan med stekt rostat bröd, coleslaw och pommes frites eller chips. Bakade bönor är traditionella med en fläckad fläskmåltid också. Om du har rester, kan de frysas. Eller prova ett av dessa kreativa recept med hjälp av övertryckt fläsk .

Det är en utmärkt maträtt att ta till en fest eller tailgating händelse . Servera det strimlade fläsket varmt från crockpotten. Har tallrikar och servetter tillgängliga för gäster, tillsammans med delade bröd, pickle skivor, kyld coleslaw och extra grillsås.

Du kan använda en benfri fläskbröd eller benfri. En benfri stek kan skäras i stycken för att passa i den långsamma kokaren, men om din stek är inbunden, se till att den passar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt fläskskulden i stekpannan på ugnskokaren. Skär grillen för att passa, om det behövs. Tillsätt vattnet och strö svampen lätt med kosher salt, nymalt svartpeppar och cayennepeppar.
  2. Täck och koka på LOW i 8 till 10 timmar. Ungefär 1 till 2 timmar före servering, dränera överflödiga vätskor, stryk köttet och kassera allt överskott av fett och ben. Häll ca 1 kopp grillsås på köttet och fortsätt att laga mat i 1 eller 2 timmar längre.
  1. Servera det strimlade grillade fläsket med delade rostat bröd, bönor och coleslaw, tillsammans med extra grillsås på sidan.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 385
Totalt fett 10 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 59 mg
Natrium 1,487 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 1 g
Protein 28 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)