Slow Cooker Cake och Andra Desserter

Köksredskapet med det-och-glöm det fungerar också för att baka

Geni av en långsam spis ligger i sin förmåga att laga obevakad, vilket gör det till en uppenbar favorit hos arbetande föräldrar och andra upptagna kockar. Massor av människor tar ut den långsamma kokaren på vintern när soppor och grytor visas på familjens middagsmeny. Men den här mångsidiga bänkskivan förtjänar att hålla sig framför och centrera i ditt kök hela året. På sommaren använder du det för att göra kakor, pajer, snabbbröd, cobblers, brownies och andra bakverk utan att värma upp ugnen och följaktligen huset.

Några efterrätter du kan göra direkt i det keramiska skäret som följde med din långsamma spis. Cobblers, crisps, crumbles och liknande inte lita på ett strukturerat utseende, så du kan kasta ingredienserna i fritt format och servera varma skopor rakt från crock när det är gjort.

Kakor, pajer och bröd, å andra sidan, kräver lite mer kontroll. Vissa tillverkare av långkokare säljer bakplattor. Men du kan också använda din långsamma spis som en extraugn och sticka din bakfat, kakspanna eller pajplatta i standardinställningen som följde med den. Det hjälper till att använda en kort ledningsstång för att höja panelen från botten så att värmen kan cirkulera runt det som i en vanlig ugn. Men om du inte har en, kan du mode din egen med hjälp av ugnssäkra små ramekiner, en metalltrivet eller till och med aluminiumfolie vattrad i tillräckligt täta bollar eller remsor för att ge stabilitet för din panna.

Tips för framgångsrik Slow-Cooker Cake och andra desserter

Mer om långsam spisar

Klar för att lära din gamla långsamma kokare nya knep? Kolla in dessa långsamma efterrätt recept:

Crock-Pot Banana Bröd
Ett ägg Plus Smör Crock-Pot Cake
Bittersöt Choklad Mess
Crock-Pot Bread Pudding