Puerto Rican No Egg Eggnog Med Rum (Coquito) Recept

Coquito är en traditionell kokosnötbunke som serveras vid jul och nyårsfester i Puerto Rico.

Drycken liknar eggnog med rom men med det tropiska elementet av kokosnöt. Caroling grupper promenerar för att besöka vänner och är glada att hälsas med en coquito.

Du hittar många recept för Coquito med komplicerade instruktioner som kräver att ägg ska simmas över en dubbelpanna. Eftersom det här receptet inte kräver röda ägg kan du piska upp det i en mixer och hoppa över hela uppvärmningen och omrörningen.

Det här receptet kräver inte heller att du öppnar en ny kokosnöt. Om du använde det som en ursäkt för en tropisk semesterutflykt, gå direkt framåt. Men denna coquito är en mycket enkel blandadrik som du kan göra från konserverad grädde av kokosnöt.

Det här enkla receptet betyder att du får mer tid att spendera sångare på spanska med din familj och vänner medan det fryser.

Du kanske också gillar punch de creme .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda grädde av kokosnöt, sötad kondenserad mjölk, förångad mjölk, rom, kanel, kryddnejlika, muskotnöt och kokosnöt eller vanilj extrakt i en mixer. Bearbeta dem tills de är väl blandade.
  2. Häll i en glasskål eller flaska och täck den (eller kyl i skålen).
  3. Kyl i ca 1 timme före servering. Denna drink smakar väldigt mycket kallt.
  4. Skaka för att blanda bra strax före servering.
  5. Häll i ett litet glas och strö över toppen med muskotnöt eller kanel eller garnera med kanelsticka. Du kan betjäna den på klipporna om du föredrar, vilket kan vara nödvändigt om du njuter av poolen i ett varmt klimat.


Obs: Som detta recept Innehåller inte ägg eller grädde, det ska hålla i kylskåpet i flera dagar. Du kan till och med blanda upp en sats och frysa den, tina sedan för att ha till hands när det behövs.

Coquito med en spark eller utan

Du kan justera mängden rom som passar din smak, eller ens lämna det till en jungfrukocka.

Varnas att denna drink smakar så gott du kan glömma hur mycket alkohol det innehåller, så smutsa ner och njut av det långsamt.

Det har tyvärr också en dekadent mängd kalorier, fett, kolhydrater och socker.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 610
Totalt fett 34 g
Mättat fett 27 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 39 mg
Natrium 159 mg
kolhydrater 54 g
Kostfiber 7 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)