Nut Goody Bars

Detta läckra recept på Nut Goody Bars är så fantastiskt. Om du gillar det godis som tillverkas av choklad, nougat och massor av jordnötter, kommer du att svälla över dessa barer.

Var noga med att klippa staplarna i små rutor, för att den är så rik. Det här receptet gör en stor porslin av godis, vilket fryser bra också, så dela dem med din familj och vänner. Håll stavarna i kylskåpet; om de lämnas vid rumstemperatur kan de bli för mjuka för att skäras i kvadrater.

Om sockerpulver: Jag tycker att det är lättare att köpa en 2 pund väska med socker i stället för att mäta 7-1 / 2 kopparna; använd hela grejen. Det är också en mer exakt åtgärd.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Smör en 15x10 "gelépanna och lägg åt sidan.

2. I en stor kastrull smälta chokladflis och smörgåsflis tills den är jämn och omrör ofta. Avlägsna från värme och tillsätt jordnötssmör, rör om tills blandningen är smält och jämn.

3. Sprid hälften av denna smälta chokladblandning i den beredda pan och kyl.

4. Rör jordnötter i kvarvarande chokladblandning i kastrull och lägg åt sidan.

5. I en annan stor tung kastrull, kombinera smör och ljust grädde över medium värme, rör om tills smält.

6. Rör i puddingblandningen (se till att det inte är omedelbar pudding, men den typ som är kokt) och rör om mediet, tills blandningen blir något tjockare. Låt inte blandningen koka.

7. Ta bort pannan från värme och slå i pulveriserat socker med en mixer. Lägg sedan till vanilj och blandning.

8. Låt denna blandning svalna i 15 minuter.

9. Sprid sedan puddingblandningen över den stelnade chokladblandningen i gelérullen. Jag gillar att släppa den på chokladskiktet med små skedar och sprida sedan det försiktigt med en offset spatel.

10. Koka choklad- och puddingskikten i 30-40 minuter tills det är fast. släpp sedan reserverad choklad- och jordnötsblandning över puddingskiktet med en sked och sprid försiktigt för att täcka.

11. Chill barer tills fast, ca 2 timmar, skära sedan i barer. Förvaras i kylskåp.

OBS! Var noga med att använda hela 7-1 / 2 koppar pulveriserat socker i påfyllningen. Det är mycket, men det är nödvändigt så att fyllningen sätter. Och se till att du använder en kokad vaniljpudding-blandning, inte den omedelbara typen - som får receptet att misslyckas.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 443
Totalt fett 34 g
Mättat fett 13 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 41 mg
Natrium 246 mg
kolhydrater 14 g
Kostfiber 4 g
Protein 22 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)