Lågsocker Vegan Strawberry Whipped Cream Recept

Att använda enkla ingredienser kan ibland göra det bästa sockerfria godiset! Kokosmjölk i burken är en av de häftiga ingredienserna som borde vara i ditt skafferi, eftersom den kan användas för olika recept.

Kokosmjölk i en burk är annorlunda än kyld kokosmjölk och kan inte användas omväxlande i detta recept. Kanen ger en fin tjock grädde som stiger upp och stelnar på toppen av burken och den vattna kokosmjölken sätter sig ner. Denna tjocka "cream" fungerar fantastiskt för att göra en mjölkfri piskad grädde. Beroende på märket av kokosmjölk i burken du använder kommer mer kräm att märkas än i andra märken. Nature Forest varumärke är bra, eftersom du hittar det ger mest kräm än andra märken. Spara den vattna kokosmjölken längst ner för en smoothie och använd kräm från toppen för detta recept. Det kan ta upp till 15 minuter i en stativblandare för att få blandningen att verkligen få piskad i konsistens, men det är väl värt tiden.

Tips: Att öppna burken med kokosmjölk och lämna i kylskåpet över natten är inte absolut nödvändigt - det hjälper kokosmjölken att separera, vilket gör att den vattna vätskan löser sig i botten. Om du hittar ett märke som producerar mycket mer kräm kan du hoppa över det här steget.

Näringsinfo:

Serveringar: 4, Kalorier: 117, Fett: 12 g, Fiber: 0 g, Carbs: 3 g, Protein: 1 g

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Öppna burken med kokosmjölk och låt den stå i kylskåpet över natten och avslöjade. Skaka inte burken före öppningen.
  2. Skaka ut endast kräm och lämna vattnet längst ner på burken (det ska motsvara en kopp). Du kan spara vattnet för en smoothie.
  3. Tillsätt kokoskräm, jordgubbar och stevia till skålen på en stativblandare och piska på inställning 2 i ca 5 minuter, skrapa skålens sidor för att se till att alla är inkorporerade.
  1. Förvara upptäckt i kylskåpet och det fortsätter att tjockna.