Jordnötssmörkbiffsuppskriven Cookies Recept

Dessa kakor är lätta att förbereda, och de är äggfria. Drizzle smält choklad över dessa jordnötssmörbrödkakor för att göra dem ännu mer festliga för semestern. Använd en matberedare eller elhackare för att hugga jordnötterna för detta recept.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F.
  2. Kombinera smöret, jordnötssmör och brunt socker i en stor blandningsskål; slå med elektrisk mixer tills mjuk och krämig. Slå i vanilj. Slå långsamt eller rör i mjöl och majsstärkelse tills blandningen hålls ihop. Blanda i de mycket finhackade jordnötterna.
  3. Chill i ca 30 minuter.
  4. Rulla ut på en lättmjölad bräda till ca 1/4 tum tjocklek, skär med kakeskärare och lägg på ett ogreppat bakplåt eller bakplåt fodrad med en silikonmatta. Eller form degen i små bollar, lägg på ett kakan, doppa botten av ett glas i granulärt socker och lätta försiktigt till ca 1/4 tum tjocklek.
  1. Baka i 20 till 25 minuter, eller tills kakor är inställda och bottnar börjar bara brinna. Kyl på pannan i 5 minuter, ta sedan bort till en trådhylla för att svalna helt.
  2. Om så önskas smälter 1 kopp chokladflis med 2 teskedar avkortning och drizzle över kakorna.

Mer Delicious Peanut Butter Treats

Kan inte få tillräckligt med jordnötssmör? Du kommer att älska dessa jordnötssmöriga recept:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 91
Totalt fett 7 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 10 mg
Natrium 48 mg
kolhydrater 6 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)