Jordnötssmör Fudge Frosting

Denna fantastiska jordnötssmörj Fudge Frosting använder kakaopulver och jordnötssmör för en rik smak. Det är den perfekta finishen för alla tårtor.

Detta är en enkel smörgåskaka, med jordnötssmör och kakaopulver tillsatt. Kakaopulvret ger ett underbart djup av smak och kakan gör inte frosten gritty, eftersom den löser sig bra i mjölken.

Se till att du klarar detta frosting riktigt bra. Det är faktiskt väldigt svårt, om inte omöjligt, att klara det! Ju mer du slår det, desto mjukare och mer flätigt blir det.

Detta recept kommer frost en 9 "x 13" arkkaka, en 9 "eller 8" rund tvåskiktskaka eller 24 muffins.

Vad du behöver

Hur man gör det

Blanda i smör och jordnötssmör i en medium skål och smaka väl. Tillsätt kakaopulver och 1 kopp pulveriserat socker; slå till fluffig.

Gradvis tillsätt det återstående pulverformiga sockret och mjölken till frosten, växelvis tills önskad konsistens uppnås. Tillsätt vanilj och salt och slå igen, i minst fem minuter innan du använder. Frosts en 13 "x 9" tårta, 24 muffins eller en 9 "lagkaka.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 149
Totalt fett 5 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 7 mg
Natrium 47 mg
kolhydrater 27 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)