Tropisk Bundtkaka Med Ananas Kokosuppläggning

Denna Bundt kaka är gjord med en tårta blandning och smakad med kokosnötpudding mix och pina colada mix. Kokosnöt och ananas frostning är den perfekta toppningen för kakan. Ananas, kokosnöt och pina colada smaker gör att du känner att du är i Karibien.

Kakan är fuktig och läcker, och smaken är av denna värld. Om du älskar ananas och kokos kommer du att älska den här tårtan.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 325 F.
  2. Smörj och grädda generöst en 12-kopp Bundt-kakspanna eller spraya med en bakspray med mjöl.
  3. I en stor mixskål med en elektrisk mixer, kombinerar kakablandningen med pudding mix, pina colada blandning, vegetabilisk olja och de 4 äggen. Slå på låg hastighet tills den är väl blandad. Skrapa skålen och vrid blandaren till hög hastighet; slå i 2 minuter längre. Sked smeten i beredd Bundt kaka pan.
  1. Baka i den förvärmda ugnen i 45 till 50 minuter, eller tills kakan studsar tillbaka när den rörs lätt med ett finger.
  2. I en mellanskockpanna kombineras granulärt socker och mjöl; rör om i krossad ananas, smör och slagen ägg. Ställ pannan över medelvärme och koka, omrör hela tiden tills blandningen är tjock och bubbel. Rör i kokosnoten.
  3. Sked ananasblandningen över toppen av kakan, låt några av topping droppa ner kakans sidor.
  4. Kyl överbliven kaka.