Honey Bun Recept

Pinnacle Cinnabon är resultatet av ett partnerskap mellan sina två namneföretag och är utformat för att få smaken av den populära kanelrullen i en flaska vodka. Honey Bun drinken går lite längre och lägger till en intressant vridning via Jim Beams honeyed bourbon likör (hemsida). Kanel-honungsmixen är en härlig, men den här profilen är mycket ensidig, vilket resulterar i vad som skulle vara en alltför sötdryckd dryck och det är här den sura blandningen spelar en viktig roll. Genom att tillsätta den här söta syran är balansen av drycken perfekt och en stor cocktail föds.

Ett par anteckningar på receptet ... Använd det här söta blandningsreceptet och hoppa över kalken för att göra den färska citronsyran. När det gäller att välja glasvaror, kan denna drink serveras antingen i ett cocktailglas eller i ett collinsglas, i vilket fall jag skulle rekommendera att lägga till lite is. Hur som helst är det en trevlig drink.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skaka alla ingredienser med is och spänna i en kyld cocktail eller collinsglas .

Recept Courtesy: Pinnacle Vodka

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 141
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 3 mg
kolhydrater 22 g
Kostfiber 3 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)