Gourmet Tonfisk smält med Gruyere och Cherry Peppers

Det finns ingen tvekan om att det finns något speciellt om en klassisk tonfisksalladsmörgås. Den tröstande blandningen av rika konserverad tonfisk, krämig majonnäs och snygg sötnickeljuka har en speciell plats är de flesta av våra hjärtan. Det kommer emellertid en tid då de konserverade grejerna inte skär det längre.

Denna uppgraderade gourmettonfisk smälter efter högkvalitativa tonfiskfiléer, konserverad i olivolja. Det finns en slående skillnad i smörgåsens kvalitet när du byter sorter. Men om du inte har någon till hands eller inte kan hitta en viss ingrediens i din lokala mataffär, oroa dig inte om det! Vi har några tips och tricks för att göra denna smörgås tillgänglig för alla!

Vad du behöver

Hur man gör det

FÖR TUNA SALAD:

  1. Kombinera mayo, svart vitlök och lime i en liten skål och vispa tills den svarta vitlöken är smidigt införlivad i mayo.
  2. Därefter tillsätt tonfiletfilé, rödlök, selleri och körsbärsfrö i en medelstor skål och rör om tills den kombineras. Smaka med salt och peppar och lägg åt sidan.

FÖR SANDWICH

  1. Vardera värm en medelstort gjutjärnspanna eller en paninipress till mediumhög värme.
  2. Under tiden bygga smörgås - halva osten på en skiva bröd. Tillsätt den med tonfisksalladblandningen från steg 1 och tillsätt resterande ost på toppen.
  1. Smör på utsidan av brödet och grilla smörgåsen i några minuter tills osten har smält och brödet är skarpt och guldbrunt.

TIPS:

  1. Kan inte hitta den oh-så-trendiga svarta vitlöken? Inga problem! Enkelt lämna det eller byt ut det med en helskalv med ugnsrödd vitlök eller några streck med worcestershire sås.
  2. Har du inte något sätt att värma denna smörgås eller bara vill packa den i din lunchlåda? I stället för att grilla det, bygga bara smörgåsen men använd endast hälften av osten och inget smör. Det är fortfarande lika gott i denna form!
  3. Om du inte hittar fina tonfiskfiléer konserverade i olivolja, välj en högkvalitativ konserverad version.
  4. Gillar inte körsbärsrätter? Skrapa det och gå på den klassiska rutten med en sked stor sötnickeljuice.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2347
Totalt fett 204 g
Mättat fett 124 g
Omättat fett 59 g
Kolesterol 577 mg
Natrium 1,031 mg
kolhydrater 88 g
Kostfiber 9 g
Protein 56 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)