Rostad fläsk, Broccoli Rabe + Provolone Hoagie

Denna läckra grillad fläsk-, broccoli- och provolonsmörgås är inspirerad av den ökända hoagie från DiNics smörgåsaffär på Reading Terminal Market i Philadelphia, PA.

Vad du behöver

Hur man gör det

För grillat fläsk:

  1. Förvärm ugnen till 250 F.
  2. I en liten skål, kombinera rosmarin, salt, peppar, basilika, timjan, vitlök, oregano och rödpepparflingor och rör om. Massage örtblandning i fläsk och lägg åt sidan.
  3. Värm en stor gjutjärnspanna tills den rörs varm och tillsätt oljan och fläsket, searing utsidan tills skarpa och gyllene på varje sida.
  4. När utsidan har browned, ta fläsk och placera den i en stor holländsk ugn. Häll i nötkött, tomater, vitlöksklyfta och vin. Placera locket på det och baka till den inre temperaturen är 165 F. Ta bort från värmen, lägg åt sidan och dra i bitar innan du serverar.

För Broccoli Rabe:

  1. Tillsätt oliv till en panna och vrid värmen till medium. Tillsätt vitlök, en nypa salt och röda paprikaflingor och sauté tills duftande och mjukat. Lägg till den hackade och blancherade broccolaben och en nypa salt och koka i några minuter tills det börjar brinna. Ta bort från värme och lägg åt sidan.

För smörgås:

  1. Skål hoagierullen och placera tre skivor provolon jämnt ner i mitten. Lägg till fläsk, banan paprika och 3 matskedar av den kokta vitlök- och broccoli-rabeblandningen. Torka hårt i folie i några minuter så att återstående värme smälter osten och ångar bullen. Unwrap och servera omedelbart.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 13341
Totalt fett 777 g
Mättat fett 285 g
Omättat fett 353 g
Kolesterol 4,554 mg
Natrium 7,550 mg
kolhydrater 186 g
Kostfiber 30 g
Protein 1,301 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)