De 6 bästa Crepe Makers att köpa i 2018

Handla för de bästa creepmakarna från Le Creuset, Cuisinart och mycket mer

Crepes sound fancy, men de är faktiskt inte mycket mer komplicerade än en mycket tunn pannkaka. Medan du kan göra en crepe i en sautépanna, om du är seriös om att göra dem, hjälper det till att få lite hjälp från en köksapparat eller en panna som är utformad för att rymma den tunnheten.

Stovetop crepe pannor tar mindre lagringsutrymme och kan användas för att laga mat på eldstaden när du inte gör crepes. Men det finns mer av en inlärningskurva, eftersom du behöver kontrollera kammarens temperatur för att få den perfekta temperaturen. Elektriska crepe-tillverkare tar gissningen ut ur temperaturkontrollen, så att de är enklare att använda. De tar också mer lagringsutrymme. Vissa elektriska crepe makers kan användas för andra livsmedel, medan vissa är specifikt för att göra crepes.

Det finns flera metoder för att göra crepes, och olika metoder involverar olika prylar. Om du föredrar att hälla smeten i pannan och virvla den för att belägga botten av pannan, är en lätt, lågsidig crepepanna din bästa vän. Eller du kan doppa en speciell crepe-kokare i smeten och låt smeten droppa av, för en tunn, jämn crepe. Eller du kan hälla smeten på en platt spis och använd en smetspridare för att sprida smeten jämnt.

Oavsett vilken metod du föredrar, det finns en crepe maker som bara är rätt för dig.