Bästa någonsin organiska Turkiet Bacon Ranch Sandwich Recept

Trots att du kanske tror varför bry sig om att göra denna kalkonbacon ranch sandwich hemma, det är en klassisk deli häftklammer som jag kan få när som helst, var som helst. Men vänta, tänka på det här sättet: När du gör det hemma, sourcing lokala, färska och ekologiska ingredienser kan du skapa en smörgås som inte bara smakar bättre än din lokala bodega-häftning, men du skapar också en smörgås som är bättre för framtiden.

Min version av denna smörgås har organisk rökt kalkon, bacon från vår lokala slaktare, ekologiska provolon som härrör från Wisconsin, hemlagad ranch, en gnällbunke från bageriet och lokalt odlade tomater och avokado.

Vill du ha lite extra till denna smörgås? Prova att lägga till chipotle peppar pasta till din ranch för en kryddig twist. Koppla ihop med goda potatischips, en pickle och ett iskallt iste.

Vad du behöver

Hur man gör det

För tomaterna:

  1. Börja med att rosta dina tomater. Förvärm ugnen till 400 grader. Klipp körsbärstomaterna halvt i halvt och kasta med olivolja, salt och örter de provence.
  2. Rosta tills tomaterna börjar mjuka, deflate och karamellisera. När tomaterna börjar brinna, ta ut dem ur ugnen och lägg åt sidan.

För ranchen:

  1. Vispa alla ingredienserna tillsammans och sätt åt sidan.

För smörgås:

  1. Nu skiva din förtrollande bulle i hälften och rosta den. Lägg på provolonen, tomaterna, kalkon, bacon, ranchen och avokado på bottenbunten. Topp med den andra halvan av bulle och servera.