Artichoke Tartlets Recept

Tangy, marinerade kronärtskockor och söta druvtomater sammanfogas i detta artichoke tartlets recept. De här färgglada, små bakverkstorgarna är perfekta för fina aptitretare. Bara rätt mängd kryddig ost, rostade tomater och hackade purjolök är en läcker showstopper på hors d'oeuvres-facket.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350F. Placera ett enda lager av puffdekor på ett pergamentfodrat bakplåt och gör det med en skarp kniv i 12 rutor, utan att skära hela vägen genom bakverket. Upprepa processen med det andra paketet med puffdekor. Baka bakverk i 20 minuter i den förvärmda ugnen.
  2. Medan bakverket bakar, rör ihop kronärtskockor, tomater, purjolök och ostar. Ställ fyllningen åt sidan för ett ögonblick.
  1. När bakverket är färdigt, ta av det från ugnen och låt det svalna i 5 minuter, och lämna de stora bakverkna fortfarande intakta. Sked fyllningen i mitten av varje mindre konditorivaror, vilket gör 24 små bakverk, fortfarande fästa ihop. Baka bakverket i ytterligare 25 till 30 minuter tills bakverket blir guldbrunt och ostbubblorna.
  2. Separera kronärtskocka tartlets från varandra och drizzle dem med olivolja.