3-Ingrediens Långkokare Velveeta Ost Salsadip

Denna supera lätt dopp är alltid en träff, och du behöver bara tre ingredienser !. Ta dipet till en tailgating party, en hemspel dag samling, kontorsfest eller någon annan händelse.

Med bara tre ingredienser kan det tyckas nästan för enkelt, men det gör det mycket mer mångsidigt. Lägg till hackad koriander till detta dopp för extra smak och använd din favorit salsa. Andra möjliga tillägg inkluderar hackade fräsch eller burk chili peppar, hackad sautad lök, varm sås eller tomater med gröna chili. Brunt och väldränkt magert nötkött är ett annat populärt tillägg, eller gör det med grovt korv.

Servera den här populära ostdipen direkt från den långsamma kokaren med tortillakvarnar eller majschips för doppning.

Se även
Ost och Korv Dip
Spicy Chili Con Queso Ostdip

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera ostkubarna och salsan i en långsam spis eller crockpot. Täck och koka på HÖG, rör om ibland tills ostbitarna smälts och blandas med salsan, ca 2 timmar. Rör i färskhackad koriander efter att osten har smält eller lämnat dem.
  2. Servera varma, precis från den långsamma kokaren, med tortillakvarnar eller majschips.
  3. Obs! Det här receptet kan varieras genom att tillsätta hackade chili peppar, Ro-Tel-tomater i stället för salsan, några stänk av varm sås eller andra tillsatser.
  1. Receptet gör cirka 1 quart av dip.

Tips och variationer

Servera dopp med tortillakvarnar, majschips eller diverse kakor.

Gör cirka 24 till 36 portioner.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 52
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 8 mg
Natrium 383 mg
kolhydrater 4 g
Kostfiber 0 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)