Vitt tårta från hemlagad tårta

Gör din egen hemlagad kakablandning och gör sedan en vit kaka från den blandningen. Det är lätt att göra din egen mix, billigare och bra för dig - du kontrollerar ingredienserna!

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Förvärm ugnen till 350 grader. Spray två 8 "runda kakor eller en 13" x 9 "kakspanna med nonstick bakspray som innehåller mjöl och lägg åt sidan.

2. Häll en portion av kakablandningen i en stor skål. Gör en brunn i mitten av blandningen och tillsätt vanilj, olja, äggvita och mjölk. Slå blandning 1 minut med elektrisk mixer vid låg hastighet tills den blandas. Skrapa sidor och botten av skålen och slå 2 minuter längre vid medelhastighet tills smeten är jämn.

3. Häll i beredda kokkärl och baka skiktkakorna vid 350 grader i 20-30 minuter, eller tills kakan springer tillbaka när den pressas lätt i mitten och börjar dra bort från kanterna på pannan. Baka 9 "x 13" kakan i 25-35 minuter tills kakttesterna har gjorts.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 68
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 5 mg
Natrium 119 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 0 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)