Ungerskt sommar Dill Pickles Recept

Dessa ungerska sommarpipor fermenteras av solens värme, så de bör göras på sommaren eller i heta klimat. Det är från Linda Ziedrichs "The Joy of Pickling" (The Harvard Common Press, 1998), och det är ett av de enklaste sätten att plocka gurkor.

Bäst av allt kan du variera beloppet från 1 quart till så många liter som du vill, och de tar bara 5 dagar att mogna. Eftersom de inte är konserverade måste de kylas, där de kommer att hålla snyggt i flera veckor.

Ingredienslistan kräver 1 huvud dill i tillägg till en dillfärg (den fjärdiga delen). Ett dillhuvud är den blommande delen av dillväxten när den är redo att gå till frö och från vilken dillfrö erhålls. Om du inte odlar din egen dill eller har tillgång till ett dillhuvud, använd mer av den fjädrande delen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tvätta försiktigt gurkorna och ta bort blommändarna. Slå gurkorna längs med en kniv precis kort före slutet, så de är fortfarande fästade.
  2. Placera betningssalt eller koshersalt, vitt vinäger och dillhuvud och dillfrön i en smalmuskvart burk. Förpacka gurkor tätt i burken så att de inte kommer att flyta och lämnar 1 tums huvudutrymme. Häll i vatten för att täcka och locka burken med ett icke-reaktivt lock.
  1. Placera burken ute i solen eller i ett soligt fönster (sätt en tallrik under burken för att fånga droppar). Ta med burken på natten. Inom 3 dagar borde du se små bubblor, vilket indikerar att gurkorna jäsar. När de små bubblorna har slutat stiga (cirka 5 dagar), sätt i kylskåp. De kommer att hålla ca 2 veckor, kylt.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 2
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 219 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)