Sweet Crunchy Nuts Recept

Varning! Dessa lilla bitar är mycket beroendeframkallande. Du kan använda nästan vilken typ av mutter du gillar eller blanda dem till en speciell behandling. De är så lätta att göra men så läckra! Sätt dessa söta knäckiga nötter i en fin glasburk eller tenn, och de gör en god present från köket för varje tillfälle.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förvärm ugnen till 275 grader F. Ha en ungreased 15-1 / 2 x 10-1 / 2 tums gelérullpanna klar.

Använd en elektrisk mixer, placera äggvita i en stor skål som är tillräckligt stor för att passa nötterna. Slå tills de vita är mjuka toppar när beaters lyfts.

Tillsätt brunt socker, 1/4 kopp i taget, klätt bra efter varje tills tills blandningen är stel och blank. Rör i smält smör med en stor spatel.

Vik försiktigt ner nötterna i marängblandningen tills de är jämnt belagda, var försiktig så att de inte bryter muttrar.Sprid belagda nötter jämnt på ungreased gelérullpanna. Baka ca 1 timme, rör om var 15: e minut för att hålla nötterna separata, tills meringue är torr och nötter är knackiga. Låt svalna i pannan, rör om och om ibland för att hålla separata.

Häll avkylda nötter i täckta behållare och lagra upp till 2 månader vid rumstemperatur.

Utbyte: ca 3 till 5 koppar, beroende på storlek på nötter

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 284
Totalt fett 10 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 24 mg
Natrium 69 mg
kolhydrater 49 g
Kostfiber 2 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)