Recept av mjölkfria kakor

Dessa mejeribaserade veganska kakor är perfekta för skol luncher och eftermiddagsfterrätter, men de är speciella nog för helgdagar och stora familjen måltider för människor trots deras restriktiva dieter eller matintoleranser. Vanligtvis förknippade med smör, dessa kakor är nära den verkliga saken.

Förvaring av mjölkfria kakor med småbröd

Mjölkfria kakor med smörgås kommer att hålla rumstemperatur i en lufttät behållare i upp till tre dagar. Var noga med att låta brödkakorna svalna innan de lagras. Metallbehållare kommer att hålla kakor med kakor skarpare än plastbehållare. Om du lagrar ett stort parti, laga småkakor mellan pergamentpapper.

Frysning och kylning av mjölkfria kortbrödkakor

Förpacka brödkakadegen mycket tätt för att säkerställa en mer ömt cookie. Degen kan kylas i upp till en vecka och frysas i upp till sex veckor i en lufttät plastbehållare eller fryspås. Tina i behållaren i 15 minuter vid rumstemperatur. Packa deg i behållare, eller forma skiv-och-baka deg i stockar eller rutor och wrap. Att tina, lägg i kylskåpet över natten före uppvärmning.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F. Rikta ett rimmat bakplåt med pergamentpapper och lägg åt sidan.
  2. I en stor skål med en elektrisk handmixare, slå den mjölkfria sojamargarinen i ca 3-4 minuter i en höghastighetsinställning, eller tills "fluffig". Tillsätt konditorernas socker och slå tills de är väl kombinerade. Lägg i mjölet gradvis, ca 1/2 kopp åt gången, och saltet, blanda tills blandningen håller ihop som en mjuk deg.
  1. Sprid smeten på det beredda arket så att det är ca 1 cm tjockt. (Normalt använder jag ungefär 1/2 av ett bakplåt, men du kan också använda en 9 "x 13" gryta maträtt om du föredrar.) Spik ytan lätt i varje par inches med en gaffel. Baka i ca 17 minuter i den förvärmda ugnen, eller tills det är lättgyllenbrun. Låt kakskakan svalna på pannan i ca 10 minuter. Medan kakan fortfarande finns i pannan, skärs i stänger om 1 cm bred och 2 cm lång. Låt kakorna svalna helt i pannan på en kylkylare. Kakor med smörbröd hålls i ca 5 dagar i en lufttät behållare med lager av vaxpapper mellan varje lager av kakor i kylskåp.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 131
Totalt fett 10 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 237 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)