Quorn Vegetarian Turkish Roast

Letar du efter den perfekta vegetariska kalkonförläggaren för din vegetariska tacksägelse eller julmiddag? Läs vidare för en recension av Quorns varumärkes vegetariska "Turk'y Roast". Om du har provat Quorns andra vegetariska köttprodukter, vet du förmodligen redan att Quorns sojafria och glutenfria produkter är helt utsökta, särskilt deras kycklingersättning! Vad är för-och nackdelarna med Quorn turky roast?

Är det vegan? Hur mycket kostar det, hur många människor matar det och, naturligtvis, viktigast av allt, hur smakar det?

Om du letar efter en vegetarisk kalkonförläggare, tacksägelse, här är vad du behöver veta om Quorns Turky Roast.

Quorn Brand Vegetarian "Turk'y Roast" Information:

Kostnad: Ca $ 6- $ 8
Serveringar: Serverar 5, enligt rutan, men planerar att servera 4 och, om du vill ha rester, köp två!
Fördelar:

Nackdelar:

Så, hur smakar det?

När det gäller köttbyte, och allt lagar mat, är allas preferenser lite annorlunda. Det bästa sättet att ta reda på vad det smakar är att, smaka på det!

Om du har haft andra Quorn-märkesprodukter innan vet du att deras textur alltid är snygg, som äkta köttprodukter, och smaken är inte för stark. Quorn är ett mycket populärt köttbyte i Storbritannien, och det växer också i popularitet i USA.

Är det friskt?

Den Quorn Turky Roast är gjord av äggvita, mjölkprotein och Quorns unika mykoproteinblandning. Med bara 100 kalorier per portion, är den relativt låg i fett och hög protein. Om du vill veta mer, här är en komplett näringsuppdelning av Quorns Turky Roast.

Var kan jag köpa en Quorn Turkis Roast?

Quorn varumärkesprodukter finns tillgängliga hos de flesta större livsmedelsbutiker i USA, inklusive Whole Foods, Albertsons, Ralphs, Kroger, Harris Teeter, Giant och Wegmans. Bläddra i Quorn-butiksläget här. Medan turkisrosten först och främst marknadsförs som en Thanksgiving-produkt för amerikaner, kommer brittiska läsare med glädje att notera att ett brett utbud av andra läckra Quornprodukter finns i Storbritannien (och i själva verket i 19 olika länder, inklusive Kanada , Australien, Thailand, Sydafrika, Hong Kong, Belgien, Singapore, Italien och Norge), inklusive en ny kalkon- och fyllningsstil deli köttbyte.

Se även: