Pulled Pork with Wet Mustard Rub

För att förbereda våt senap gnidning, kommer du att behöva använda en mortel och pestle eller kryddkvarn för att hugga citrusskal och rosmarinblad.

Vad du behöver

Hur man gör det

Blanda gnugga ingredienser i en pasta i en medium blandningsskål. Skal fläsk axel med gnidning, täcka med plastfolie och kyl i 1 timme. Förvärm rökare och förbereda sig för en 8 timmars rök.

Se till att träflisen blötläggs och dräneras innan du använder. Lägg till kol och träflis efter behov, för att hålla temperaturen låg, runt 225 grader F / 110 grader. Rökkork axel i ca 8 timmar eller tills inre temperaturer når 185 grader F / 85 grader C.

När fläsk är lagad, ta bort från rökare. Torka hårt i folie och låt sitta i en timme. Efteråt packa ut fläskskott och torka. Kombinera fläsk med 1/3 av din favoritbordsås. Håll varma och servera på vita brödbullar med kvarvarande sås på sidan. Topp med Cole Slaw och favoritfyllningssås.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 895
Totalt fett 53 g
Mättat fett 19 g
Omättat fett 24 g
Kolesterol 323 mg
Natrium 1 618 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 6 g
Protein 92 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)