Perfect Flame 5-Burner Gas Grill - Avvecklad

Poängen

Denna modell har återkallats och avbrutits. Den ersätts av Perfect Flame 5-Burner Gas Grill (Modell nr 720-0522) . Om du äger Perfect Flame 5-Burner, modell SLG2007D, avbruten användning och kontakta Lowes för mer information. Se webbplatsen för konsumentproduktersäkerhetskommission för kontaktuppgifter.

Detta är en stor, kraftfull grill. Med ett totalt kokområde på över 700 kvadrattum och 65 000 BTU värmeproduktion får du en grill som inte har några problem att värma upp och laga mat.

Kombinationen av kroppsdelar av aluminium och rostfritt stål bidrar till att hålla ner kostnaden, vilket innebär att grillen ligger i runt $ 500USD. Den infraröda sidobrännaren är en bra funktion. Denna grill innehåller inte en rotisserie brännare eller rotisserie system. Rostfritt stål i denna grill är av låg kvalitet och kommer inte att hålla utseendet långt.

Tillverkarens webbplats

Pros

Nackdelar

Beskrivning

Guide Review - Perfect Flame 5-Burner

Tonvikten på rostfritt stål ger oss grillar som den här. Det lågkvalitativa rostfria stålet på den här grillen är tunn och inte förutbestämd. Den grundläggande grillen är inte dålig men skulle ha gynnats av bättre interna komponenter och en starkare vagndesign.

Istället får vi delar av rostfritt stål som inte har kvalitet att stå upp mot elementen och delar som tunna rostfria brännare tält som gör lite för att fördela värmen eller till och med skydda rostfria brännare.

Å andra sidan kan denna grill inte kallas wimpy. De 65 000 BTU från huvudbrännarna är mycket värme (och mycket bränsle). Det är faktiskt mer än grillen verkligen behöver, vilket tyder på att denna grill var avsedd för den som letade efter kraft jämfört med kvalitet. Vid ungefär $ 500USD ($ 550USD naturgas) kan du säkert få en bättre kvalitet grill, men förmodligen inte denna storlek eller kraft. Medan konstruktionskvaliteten är lite låg är det inte så illa med en grill för pengarna. Visst, något du borde ta en titt på.

Den unika egenskapen hos denna grill är den 10 000 BTU infraröda sidobrännaren. Detta verkar som en anständig lösning på sear station brännaren, men kommer inte att vara lika effektiv som en traditionell sidbrännare.

Perfect Flame är ett butiksnamn av Lowe's Home Improvement-butiker och gjordes speciellt för dem av samma tillverkare av BBQ Grillware grillar.

Tillverkarens webbplats